ILLY

illy Caffè is ontstaan uit de wil om de hele wereld de authentieke Italiaanse koffie en de ziel van de traditionele Italiaanse koffiebar aan te bieden. Er zijn meer dan 160 koffiebars van illy Caffè in de belangrijkste steden van 34 landen. Ze zijn meestal shop-in-shop geïntegreerd en veelal te vinden op vliegvelden, de drukste straten, de grotere tankstations en in winkelcentra van hoge kwaliteit. Hier moet je zijn voor sublieme koffie creaties en zeker ook voor alle heerlijke verse versnaperingen. Ieder moment van de dag: van ontbijt tot avondeten.

Vraag:

Ons volledige aanbod bestaat uit dagverse recepten welke met regelmaat worden aangepast. Het wijzigen van het menu is dan ook altijd een dynamisch proces. Hoe kunnen wij ons menu op een elegante manier presenteren, het continue wisselde aanbod eenvoudig managen en alle content duidelijk en overzichtelijk tonen aan het publiek ?

Oplossing:

Digitale Menu Borden zijn ingezet om volledig aan deze vraag te kunnen voldoen. Deze Digitale Menu Borden worden aangestuurd vanuit het Content Management Systeem (CMS). Door onze ervaringen met shop-in-shop concepten kon alles snel en veilig worden geïnstalleerd op basis van een 2×1 oplossing. Twee professionele monitoren zijn hierbij in portrait modus (rechtopstaand) tegen elkaar aan gepositioneerd.

Alle content wordt opgemaakt in hoge resoluties en binnen het format van de illy huisstijl in Full HD gevisualiseerd. Afbeeldingen, video’s en prijzen kunnen allemaal eenvoudig en real time worden aangepast en direct op het scherm worden gepresenteerd of worden klaargezet in de content kalender.

Resultaat:

Het grote voordeel van de Digitale Menu Borden is dat wij voortaan de verschillende menukaarten zoals die voor het ontbijt, lunch en diner maar ook de speciale acties, allemaal op vooraf ingestelde tijden kunnen visualiseren. Het personeel heeft hier geen omkijken naar en kan zich volledig richten op het helpen van de klant. Alles wordt online en met input van de Marketing afdeling georganiseerd. De schermen geven een haarscherp beeld waardoor de gerechten nu zowat uit de menu kaart knallen.

Op zoek naar een van de vele koffiebars van illy Caffè download daarom nu de ILLY LOCATER app of volg deze link:  ILLY koffiebar locater

Geïnspireerd of geïnteresseerd door deze case? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee!

Neem contact met mij op: