HOUTWERF

Houtwerf, wij zorgen ervoor! Als internationale groothandel en medeproducent is Houtwerf de specialist in hout, plaatmateriaal, parket en laminaatvloeren. Speciaal- en doe-het-zelfzaken doen ook graag zaken vanwege de hoge omloopsnelheid op de producten en vanwege de snelle leveringen tegen scherpe prijzen. Met name plaatmateriaal is een veel verkocht product. Gebruik het juiste materiaal voor de juiste klus. Het klinkt eenvoudig maar dat is het vaak niet.

Vraag:

Hoe kunnen wij de klant helpen met de keuze voor het juiste plaatmateriaal voor de betreffende ruimte in huis waar men wil gaan bouwen ? En hoe kunnen wij het assortiment in die winkel duidelijk visualiseren en actualiseren ?

Oplossing:

Door het assortiment in te delen in hoofd- en subgenres maakt onze digitale product configurator het mogelijk de klant in maximaal drie stappen een weloverwogen keuze te laten maken. Achter deze stappen draait actuele data die vanuit het hoofdkantoor eenvoudig kan worden gemanaged via het CMS. In de winkel kan het geheel via een touchscreen worden gevisualiseerd daar waar het materiaal zich bevindt. Bijvoorbeeld bij de houtzagerij. In onze Special client case van Houtwerf, gaan wij dieper in op de back-end van deze applicatie.

Resultaat:

Het huis op het beginscherm geeft heel duidelijk per ruimte aan, in en om het huis, welk bijbehorend plaatmateriaal daarvoor het meest geschikt is. Dit advies is bepalend voor de klant en die maakt op basis daarvan een keuze.

Meer informatie over duurzaam geproduceerd hout vindt je via deze link: Houtwerf

Geïnspireerd of geïnteresseerd door deze case? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met je mee!

Neem contact met mij op: