ENJOYBEAUTY

In een ENJOYBEAUTY Parfumerie kom je terecht in een wereld van schoonheid en raffinement. De nieuwste producten, de grootste merken, het beste advies en de persoonlijke service. Met bijna 30 winkels in België staat ENJOYBEAUTY voor scherpe prijzen, unieke voordelen, gratis staaltjes, onweerstaanbare promoties en exclusieve geschenken. De klant staat volledig centraal, de vele verschillende disciplines die hiervoor aanwezig zijn bepalen mede samen het grote succes.

Vraag:

Onderdeel van onze omni-channel strategie is om niet alleen online maar ook instore toegankelijk te blijven voor onze klanten. Er zit heel veel dynamiek in ons assortiment, de periodieke magazines en de speciale acties. Hoe breng je dat samen in een efficiënte en duurzame oplossing ?

Oplossing:

Een touchscreen met een online Instore Shopping model maakt het mogelijk om uw webshop in de winkel te visualiseren. Specifieke software zorgt ervoor dat dit een beveiligde omgeving blijft en klanten dus niet op andere websites terecht kunnen komen. Promoties kunnen worden toegevoegd aan het winkelmandje welke weer gekoppeld is aan de kassa waar men direct kan afrekenen. Wel zo makkelijk als bepaalde acties alleen via het online kanaal worden aangeboden.

Resultaat:

Klanten hebben nu ook de mogelijkheid om de aanbiedingen uit de webshop in de winkel af te rekenen. Het valt op dat wij veel meer magazines versturen en dat komt omdat steeds meer klanten zich inschrijven voor onze nieuwsbrief.

Ervaar het zelf en kom eens langs, je vindt ons via deze link:

ENJOY BEAUTY PARFUMERIE

Geïnspireerd of geïnteresseerd door deze case? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met je mee!

Neem contact met mij op: