CROWNE PLAZA HOTELS & RESORTS 

Crowne Plaza® Hotels & Resorts staan bekend als betrouwbaar en comfortabel in welke stad je hen ook bezoekt. Onder het motto ‘Welkom in ’t Stad’ trekt Crowne Plaza® Antwerpen met ruim 260 kamers zowel regionale-, nationale – als internationale zakenmensen aan. Het in- en uitcheck proces is dan ook heel dynamisch. Daarbij krijgt de receptie vanuit de gasten veel vraag naar wat er zoal te doen is in de stad. Het receptie personeel wil de gasten hier dan ook graag goed over informeren. Dit kost tijd, tijd die andere gasten op dat moment even niet krijgen.

Vraag:

Hoe kunnen wij onze gasten te allen tijde volledig informeren tijdens het in- en uitcheck proces en lange wachtrijen voorkomen ?

Oplossing:

Direct naast de receptie hebben wij vier grote touchscreen monitoren geplaatst, voorzien van op maat samengestelde video content. Hierop krijgen de gasten toegang tot alle beschikbare informatie over de stad Antwerpen met haar leuke restaurants, interessante bezienswaardigheden en mooie shopping malls. Gasten kunnen zich op deze manier geheel in hun eigen tempo goed en snel laten informeren over wat er te doen is.

Resultaat:

Een echte win-winsituatie! De werkdruk neemt af en de service wordt aanzienlijk verhoogd. Het verblijf voor de hotel gasten wordt hiermee nog aangenamer gemaakt.

Ervaar het zelf en boek een overnachting via deze link:

Crowne Plaza Antwerpen 

Geïnspireerd of geïnteresseerd door deze case? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met je mee!

Neem contact met mij op: