CLUB PELLIKAAN

Club Pellikaan is een sportschool voor het hele gezin. Met een veelzijdig aanbod aan groepslessen, een fijne kinderopvang en een uitgebreide fitness, komt de klant bij deze club niks tekort. Samen met een fitcoach of een personal trainer op zoek gaan naar de perfecte balans tussen sporten, voeding en ontspanning bijvoorbeeld. Voor kinderen zijn er speciale kidslessen zoals dansles en judo. Met zo’n diversiteit aan clubleden is het de kunst om het iedereen op ieder moment van de dag het naar de zin te maken. Iedere dag weer, in elke Club van Pellikaan.

Vraag:

Muziek speelt in onze vestigingen een essentiële rol in het neerzetten van de juiste sfeer. De diversiteit aan clubleden is erg groot en deze wisselt een paar keer per dag en dat 7 dagen per week. Hoe stem je hier je muziek het beste op af ?

Oplossing:

Per vestiging zijn er verschillende zones met verschillende activiteiten. Door de audio inrichting hier op af te stemmen wordt het mogelijk gemaakt om per ruimte andere muziek te laten horen. Een muziekprogramma dat vanuit de cloud meerdere zones kan bedienen, geeft de regie in handen bij slechts een paar mensen die voorzien zijn van een inlog.

Resultaat:

Doordat alle audio apparatuur van hoge kwaliteit is en op een slimme manier is ingericht, kan de muziek datgene doen waar het voor bedoeld is. Mensen in beweging brengen, zowel lichamelijk als geestelijk. Dit maakt sporten nog leuker!

Nog geen lid van Club Pellikaan ? volg dan deze link en meld je aan bij: Club Pellikaan

Geïnspireerd of geïnteresseerd door deze case? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met je mee!

Neem contact met mij op: