ANBOS

ANBOS is de brancheorganisatie voor schoonheidsspecialisten in Nederland en treedt op als woordvoerder voor zo’n 5.000 aangesloten schoonheidssalons. Voor veel ondernemers is een lidmaatschap bij een brancheorganisatie belangrijk. Hierdoor kunnen collectieve inkoopvoordelen worden behaald. Met een ANBOS lidmaatschap kun je gebruik maken van vele voordelen waardoor je het lidmaatschap meer dan terugverdient.

Vraag:

Wij willen onze leden een gebruiksvriendelijk en legaal platform kunnen aanbieden met professionele achtergrondmuziek. Dit moet vooral eenvoudig zijn in gebruik en laagdrempelig in aanschaf zonder langdurige contracten. Welke oplossing kunnen jullie bieden ?

Oplossing:

TUNIFY, een streamingdienst voor muziek, speciaal ontwikkeld voor elk bedrijf. Eenvoudig in gebruik en te beluisteren via de webbrowser of via de app (iOS/Android). Betalingen vinden plaats in de vorm van prepaid abonnementen. Deze abonnementen kennen een duur van een maand, 12 maanden of 24 maanden. Hoe langer de duur des te hoger is de korting. ANBOS leden krijgen daarbij ook nog eens een extra korting op de reguliere tarieven van Tunify zodra zij zich aanmelden via Manageyourmedia.

Resultaat:

Na aanmelding kan je meteen gevarieerde muziek afspelen op basis van je type bedrijf, type klanten, bepaalde situaties en natuurlijk ook je muzikale voorkeuren.

De meeste streamingdiensten voor muziek (zoals bijvoorbeeld Spotify), zijn niet legaal voor gebruik in een commerciële omgeving zoals een winkel, beauty salon, tankstation en ga zo maar door. Tunify is dat wel. Het is zelfs mogelijk om je Spotify playlist te importeren in Tunify zodat al je favoriete commerciële muziek op een legale manier kan worden afgespeeld.

Kiest men voor het abonnement met rechtenvrije muziek dan ben je direct gevrijwaard van rechtenafdracht aan de Buma/Stemra en de Sabam in Belgie.

Leden van ANBOS krijgen dus niet alleen een extra korting bovenop de toch al zeer concurrerende tarieven maar besparen zo ook nog eens tot wel duizenden euro’s per jaar aan rechtenafdracht. Een voordeel waarmee het ANBOS lidmaatschap snel is terugverdient.

Tunify wordt in Nederland en België exclusief aangeboden via Manageyourmedia.

Meer informatie is tevens verkrijgbaar via de website van ANBOS. Geïnspireerd of geïnteresseerd door deze case? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met je mee!

Neem contact met mij op: