ANBOS

ANBOS is de brancheorganisatie voor schoonheidsspecialisten in Nederland en treedt op als woordvoerder voor zo’n 5.000 aangesloten schoonheidssalons. Voor veel ondernemers is een lidmaatschap bij een brancheorganisatie belangrijk. Hierdoor kunnen collectieve inkoopvoordelen worden behaald. Met een ANBOS lidmaatschap kun je gebruik maken van vele voordelen waardoor je het lidmaatschap meer dan terugverdient.

Vraag:

Wij willen onze leden een gebruiksvriendelijk en legaal platform kunnen aanbieden met rechtenvrije muziek. Dit moet vooral eenvoudig zijn in gebruik en laagdrempelig in aanschaf zonder langdurige contracten. Welke oplossing kunnen jullie bieden ?

Oplossing:

SOUNDRY, een platform voor muziekstreaming, speciaal ontwikkeld voor kleine- en middelgrote bedrijven. Eenvoudig in gebruik en te beluisteren via het internet (Chrome) of via de app (iOS). Betalingen vinden maandelijks plaats via creditcard en het abonnement is per maand opzegbaar. Een ANBOS lid krijgt korting op het reguliere tarief.

Resultaat:

Na het downloaden van de app kun je direct kiezen uit duizenden muziektracks, verdeeld over heel veel verschillende muziekgenres met een verscheidenheid aan afspeellijsten.

De meeste muziekstreams (zoals bijvoorbeeld Spotify), zijn niet legaal voor commerciële doeleinden. Soundry is dat wel omdat zij wereldwijd de royalty’s van de meest uiteenlopende artiesten hebben afgekocht. Hierdoor zijn de gebruikers gevrijwaard van rechtenafdracht aan de Buma/Stemra, Sena en de Sabam. Leden van ANBOS krijgen dus niet alleen een speciaal tarief op het maandelijks abonnement maar besparen ook nog eens tot wel duizenden euro’s per jaar. Een voordeel waarmee het ANBOS lidmaatschap snel is terugverdient.

Soundry wordt in Nederland en België exclusief aangeboden via Manageyourmedia.

Meer informatie is tevens verkrijgbaar via de website van ANBOS. Deze vindt u via deze link: ANBOS

Geïnspireerd of geïnteresseerd door deze case? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met je mee!