PROEFLOKAAL ALBERTO

Proeflokaal Alberto in Baarn, voor een lekker en goed glas wijn met een smakelijk hapje. Hier vindt u fantastische wijnen uit de verschillende delen van Europa. De wijnen zijn meestal organisch en van zeer goede kwaliteit, de gerechten zijn vaak “Klassiekers” en allen “Home made”. Alleen de allerbeste ingrediënten worden gebruikt. De gasten zijn zeer divers en variëren in alle leeftijdscategorieën. Hier vind je rust en gezelligheid onder het genot van een fantastisch glas wijn met bijbehorende hapjes. Daarbij mag lekkere muziek uiteraard niet ontbreken.

Vraag:

Onze wijnen komen uit verschillende delen van Europa en wij passen onze gerechten en hapjes veelal daarop aan. Sfeer en ambiance spelen een hele belangrijke rol in ons proeflokaal en het is dan ook de vraag hoe je de muziek hier constant en nauwkeurig op afstemt ?

Oplossing:

Met een muziekcomputer voorzien van verschillende binnen- en buitenlandse muziek stem je de gewenste setting eenvoudig af. Dit kan op track niveau maar ook op specifieke buitenlandse genres zoals bijvoorbeeld Spaans, Portugees, Italiaans en Frans. De touchscreen, eenvoudig te bedienen vanaf de bar, is waterbestendig en werkt feilloos op iedere vingeraanraking. Vier opbouwluidsprekers, aangestuurd door een mengversterker van 120 watt, geven de muziek het podium die het verdient. Zelfs op hoog volume en met voldoende bas voor de lage tonen. Dat is wel zo prettig als er een keer een feestje is.

Resultaat:

Zodra er Italiaanse muziek aan staat, dan gaan de gasten automatisch meer Italiaanse wijn en Italiaanse hapjes bestellen. Op de avonden dat wij Franse muziek aan hebben staan, dan gaan de gasten juist meer Franse wijnen en spijzen bestellen. De muziek is essentieel binnen ons concept en gasten ervaren dit als prettig waardoor men langer bij ons blijft en regelmatig terugkomt.

Ga gezellig eens langs bij Alberto en reserveer direct via deze link: Proeflokaal Alberto in Baarn

Geïnspireerd of geïnteresseerd door deze case? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met je mee!

Neem contact met mij op: