Muziek

Wij leveren muziek van het exclusieve label Epidemic Sound, opgericht in 2009 en staat bekend als ‘Sweden’s best kept secret’.  Watch Showreel

Dagelijks nieuwe muziek, gecategoriseerd in verschillende thema’s en genres. Probeer het nu GRATIS uit!

Audio Installaties

Goede muziek verdient een goed geluid. Wij leveren zowel achtergrondmuziek als voorgrondmuziek toepassingen. De installaties worden door ons compleet verzorgd en uitgevoerd met luidsprekers, versterkers, volumeregelaars en nog veel meer. Zowel 100 volt, laagohmig als hoogohmig. Met onze toepassingen creëer je een mooi geluid in de winkel, het restaurant of op de werkvloer. Maar zeker ook in de kapsalon, de sauna en het café.

Muziek App

Wij leveren onze muziek via een app. Alle muziek staat categorisch en overzichtelijk ingedeeld in thema’s en genres. Je betaald slechts een vaste lage prijs voor ongelimiteerd maandelijks gebruik. Lokaal muziekbestanden opslaan is vanaf nu voorgoed verleden tijd. De app kan snel en eenvoudig worden gedownload via de App store of via uw chrome browser. Probeer het nu GRATIS uit!

Instore Commercials

Met onze Instore Commercial producties geef jij een stem aan je  boodschap! Wissel de muziek af met krachtige berichten die er wél toe doen. Onderzoek wijst uit dat jouw klant hier onbewust door wordt beïnvloed wat een positief effect heeft op het koopgedrag. Duidelijke herkenbaarheid bereik je met een intro of een outro d.m.v. een soundeffect of een tune. Stuur nu je tekst door dan krijg jij van ons een creatief advies.

Audio Solutions per branche:

Petrol | Retail | Health & Beauty | Hospitality | Sport

Audio Solutions Client Cases